DE STREEK

Omringd door wijngaarden en fruitbomen, maar 10 minuten van het dichtstbijzijnde dorp, met een prachtig uitzicht op de Alpilles en Costières de Nîmes, is de woning gelegen in de driehoek van Avignon - Nîmes - Arles.

Met een breed waaier aan activiteiten het hele jaar door, is het domein een ideale vakantiebestemming voor het verkennen van de vele bezienswaardigheden van de regio Nîmes en de Provence.

Op een klein eindje rijden kunt u prachtige wandelingen, kleurrijke markten, historische steden en Romeinse ruïnes ontdekken, en niet te vergeten wijnproeven bij de vele lokale kastelen.

In de omgeving zijn ook de indrukwekkende bezienswaardigheden van Les Baux de Provence, de stad St Rémy de Provence en de prachtige Pont du Gard in Remoulins. Het amfitheater van Arles en het Maison Carrée in Nîmes zijn een must, evenals de wilde paarden en flamingo's van de Camargue, dat ook kilometers ongerepte zandstranden heeft. Andere excursieplaatsen zijn Isle sur la Sorgue, Aix en Provence, Avignon of Montpellier, de heuveldorpen van de Luberon en Marseille.

Vervoer in de regio: 30 minuten van het TGV-station van Avignon, 20 minuten van de luchthaven van Nimes en het TGV-station en 1 uur van de luchthaven van Marseille.

Abeye de st Romans à 10 mins

press to zoom

chapelle st Gabriel à 15 mins

press to zoom

les Callanques de Cassis à 1h 30

press to zoom

Abeye de st Romans à 10 mins

press to zoom
1/29