top of page
Familiaal vakantiehuis 4* pour 18 personen

GENIET VAN QUALITY TIME MET FAMILIE OF VRIENDEN!

 

Het Domaine des Chênes Truffiers is een oase van rust, kalmte, natuur en comfort.

Het is zeer goed gelegen om met familie of vrienden het erfgoed van de Provence en de Gard te (her) ontdekken.

Dit omheinde en beveiligde terrein van 7,5 hectare met zijn grote landhuis (14p) en een gîte (4p) ligt te midden van meer dan duizend truffeleiken.

Het domein is gelegen tussen de steden Nîmes, Avignon en Arles.

 

Domaine des Chênes Truffiers is het hele jaar geopend en maakt het een heerlijke plek voor zomervakantie, kerstmis, oud- en nieuwjaar.

Verhuur voor (verlengd) weekend of midweek is mogelijk.

 

Privézwembad, open van begin mei tot eind september, speeltuin voor de kinderen, tafeltennistafe en boulodrome zijn beschikbaar.

Huisdieren  (max 2) zijn welkom, graag van te voren aangeven

TOP FAMILIEREUNIE!

"Wat een aangename verrassing toen we voor het eerst de deur van de villa openden: een droomkeuken om kerstavond voor te bereiden voor ons grote gezin (14), lichte en goed verwarmde kamers, alle nodige comfort voor het nieuwste kind in de familie (10 dagen oud!) en zelfs de kerstboom stond er. Een dikke merci aan Katrijn, onze gastvrouw die zich inzet om dit domein te beheren zodat wij, de gasten van een paar dagen, ons helemaal thuis voelen. De kinderen en kleinkinderen waren heel blij, ze willen allemaal terugkomen voor de volgende kerst!"

Anne-Marie - januari 2023

ONTSPANNEND SEMINARIE!

"Geweldig verblijf in dit grote, praktische huis, zeer goed onderhouden. Katrijn is zeer pro-actief.  Praktische informatie mbt het huis en omgeving zit een maand van te voren in je mailbox wat het organiseren van een seminarie een stuk makkelijker maakt.  Tijdens het verblijf was er haar discrete maar praktische aanwezigheid.  Het huis is heerlijk in het winterseizoen, de kachel met het hout is zeer aangenaam. Ik beveel dit domein ten zeerste aan!"

Guillaume - Januari 2023
WIJ KOMEN TERUG! 

"Ons familiefeest werd een onvergetelijk weekend: een zeer mooie omgeving, zeer comfortabele en zeer goed uitgeruste gîte met alles erop en eraan voor zowel groot als klein.  We aarzelen niet om terug te gaan !"

Brigitte - April 2023

Domaine des Chênes Truffiers is gelegen tussen Arles , Nîmes et Avigon  

 

 domainedeschenestruffiers@gmail.com

VRAGEN ? CONTACTEER ONS OP :

+ 33 6 33 30 11 38

bottom of page